maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tasa-arvoton ”tasa-arvoinen” maa..

Tuli tässä mietiskeltyä tasa- arvoista avioliittolakia..

Suomi on tasa- arvoinen maa tai ainakin näin väitetään. Kaikilla on samat eväät elää ja olla Suomessa. Meillä on ensimmäisten joukossa annettu äänioikeus naisille, meillä on naisjohtajia ja muutenkin, olemme aika pitkälti samalla viivalla kaikki. On kuitenkin poikkeuksia.. naiset saavat joissain tapauksissa vähemmän palkkaa kuin miehet, eivätkä samaa sukupuolta olevat saa mennä naimisiin keskenään. Onko tuo sitä tasa-arvoa?
Eniten ärsyttää tämä laki, että eri sukupuolta olevat vain voivat mennä naimisiin keskenään. Mistä tämä johtuu? Onko Suomenkansa tosiaan näin kivikautista porukkaa?

Johtuuko se siitä että, raamatussa sanotaan ehkä, että ”ois kiva jos, kaikki ketkä menee naimisin ois samaa sukupuolta”? Käsittääkseni raamattua voi tulkita, todella monella tapaa. Myös siltä kantilta, että on ok jos Reino ja Teppo päättävät astella alttarille ja avioitua.

Moniko heteropari nykypäivänä menee naimisiin kirkossa, mutta ei silti usko jumalaan tai mene naimisiin uskonnollisista syistä? Veikkaan että aika moni… Mitäs raamattu tästä sanoo? Kysynpähän vaan.. Nykyaikana avioliitto ei ole enää niin uskonnollinen asia se on fakta.

Olisihan sekin kauheaa, että homot ja lesbot saisivat adoptoida lapsen ja antaa sille hyvän ja rakastavan kodin! Pakkohan siitä lapsesta on tulla rikollinen!

PASKAPUHETTA SANON MINÄ.

Niin kauan kun lapsi saa hyvän kodin, rakastavat vanhemmat ja hyvän kasvatuksen, hän pärjää aivan hyvin elämässä. Ilman miehen/ naisen mallia voi elää, kuin kunnon kansalainen ja sen miehen/ naisen mallin voi antaa vastakkainenkin sukupuoli.

Koulussa varmasti, jotain lapsia kiusattaisiin, siitä että vanhemmat ovat homoja, mutta yhtä paljon kiusataan hammasraudoista, hassuista vaatteista, pienistä tisseistä ja Harry Potter laseista.. Kiusaaminen on jo oma aiheensa ja siihen pitää puutua, mutta se on tehtävä erikseen, ei tämän asian yhteydessä. Sitä paitsi nykyajan nuoret ovat syntyneet paljon suvaitsevampaan maailmaan.

Nyt siis lähetän viestin eduskuntatalon päättäjille eli Suomen omalle sikariportaalle ja Suomalaisille.

Tasa-arvoinen avioliittolaki ei lisää pankkiryöstöjä ja nistien määrää. Se lisää vain rakkautta tähän maahan. Tasa-arvoinen avioliittolaki ei vie pois meiltä meidän täydellisiä punaisia omakotitaloja, perunamaita ja koiriamme. Se vain lisää näitä punaisia taloja ja onnellisia perheitä. Järki käteen ja tehdään maastamme oikeasti tasa-arvoinen.

Rakkaus ei katso aikaa, paikkaa, väriä tai sukupuolta.


T. Niko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti